tisdag, november 21, 2006

INBJUDAN!

I somras var vi ute i god tid...
bröllopet är i maj 2007, men redan i somras bestämde vi oss för att noga komma fram med olika förslag på inbjudningskort.
Här ska det minsann vara hemmabygge!!!
Sagotema på bröllopet, med krav från vår sida att det inte ska bli för stelt å trist på festen innebär inbjudningskort som speglar detta.
Alltså sattes det igång att pyssla ihop finurliga inbjudningskort med ett sagolikt motiv och självklart inte någon "typisk" bröllopsinbjudan, för när skulle vi någonsin bete oss som alla andra alltid har gjort?!?!?!?!?

... nå...
efter mycken överläggning och övervägande beslutades till slut hur det slutgiltiga inbjudningskortet skulle se ut. Båda parter (det vill säga båda de blivande makarna) var nöjda och nu återstod bara ordentligt inköp av material.

Den pyssliga av de två (=jag) styr lyckligt sina steg till papperhandeln, bara för att där upptäcka att just det pappret..... och BARA DET... har precis slutat tillverkats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Efter sorg och förnekelse av det inträffade har hon idag tagit sig i kragen och sökt nya alternativ: fyra stycken har idag pysslats ihop (är just klar och ska sova så gott så gott så): alla minst lika värdiga sitt syfte.
Denna gång har hon i butiken försäkrat sig om att dessa kommer att finnas kvar inom de närmsta veckorna.

Nåja, när endast det svåraste duger får man skylla sig själv.

3 kommentarer:

  1. *skrattar så jag gråter* eh...fast med er, inte åt...
    Men allvarligt: är jag överraskad? Kanske inte. Kul att höra att ni iaf överkom hindren. Det blir säkert ännu bättre så här. Kram!

    SvaraRadera
  2. mmm... nu har jag beslutsångest i stället!!! nu ska det bäras av till Sandviken för överläggning! *ler*

    SvaraRadera
  3. Jo, så kan det gå när man har enkel smak och nöjer sig med det bästa. :-)

    SvaraRadera